Rabu, April 17, 2013

PAKATAN RAKYAT NEGERI SEMBILAN MASIH BERKELAHI ISU CALON!!

KENAPA??

16 Mac 2013 - Pakatan Pembangkang Negeri Sembilan sekali lagi mengecewakan 450 para penyokongnya yang menunggu sejak jam 7 petang di Hotel City Kingdom , Seremban setelah mengumumkan tidak akan mengumumkan calon-calon mereka pada malam tadi pada pukul 10 malam oleh Cha Kee Chin Bekas ADUN Bukit Kepayang.

PR sebelum ini mewar-warkan akan mengumumkan calon-calon mereka serentak dengan pengumuman calon-calon Barisan Nasional pada hari ini (Selasa 16 April 2013) walaubagaimanapun gagal berbuat demikian . Ini menyebabkan kira-kira 40 penyokongnya bertindak keluar dewan. Kekecewaan dikongsi rakan-rakan mereka dari PAS yang datang dari seluruh Negeri Sembilan termasuk dari Jempol, daerah paling hujung di Negeri Sembilan.

Risikan  mendapati, calon-calon PAS dan DAP telah pun bersedia tetapi yang menjadi pertelingkahan adalah calon-calon daripada Parti Anwar Ibrahim, PKR.

Sebanyak 4 atau 5 kawasan DUN dan 2 kawasan Parlimen dikatakan perlu diperhalusi semula dan mengalami masalah pertelingkahan sesama sendiri.


Adakah PR NS takut akan calon-calon di bawah ini??


Apa masalah wahai PR?Mohon orang-orang cerdik pandai yang membaca ni bagitau orang kampung, pilihla betul-betul.......


ALLAH MERAHMATI MALAYSIA

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...