Selasa, Mac 19, 2013

TERKINI : PELAKON RAJA GOYANG SUDAH DIKENALPASTI!!

 Di Atas : Wajah Raja Goyang
Di Bawah : Pemilik Wajah Sebenar

Agak menggemparkan seluruh negara apabila terkeluar beberapa keping gambar yang di print screen dalam sebuah video (masih belum keluar) beberapa hari yang lepas. Isu ini telah menimbulkan pelbagai andaian dan persepsi oleh masyarakat di Malaysia yang menjadi tanda tanya, siapakah pemilik gambar tersebut. Ada yang mengatakan ianya adalah saudara B.A.B.I (Brader Anwar Bin Ibrahim) tetapi mungkin itu tidak tepat kerana di sanggah oleh beliau dan orang-orang beliau dengan menyatakan ini konspirasi keji,jahat,fitnah UMNO. NMW pun agak pelik kenapa beliau mengatakan UMNO yang berbuat demekian.

Namun, setelah dikaji,dianalisis,dipadankan maka NMW telah mendapat padanan dan suaian yang agak tepat tentang pemilik gambar itu dan perbincangan dengan beberapa rakan sahabat juga amat bersetuju dengan capaian kajian ini. Rupa-rupanya dia adalah MR MANSUH!! Amat mengejutkan kerana ramai orang tidak perasan bahawa pelakon video/gambar tersebut merupakan MR MANSUH. Harap MR MANSUH bersabar menunggu video yang mungkin akan keluar dalam sedikit masa lagi.Seluruh rakyat Malaysia mungkin tidak sabar untuk menyaksikan adegan MR MANSUH di dalam video tersebut.

Kami akan terus membuat kajian yang lebih detail lagi ke atas gambar ini dan aktivit MR MANSUH sebelum ini supaya kita tidak tersalah dapatan maklumat.

SIAPAKAH CIKGU MR MANSUH??NANTIKAN.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...